Huwelijksfeest

Bedrijfsfeest

Evenement/fuif/Festival

Jullie stappen in het huwelijksbootje en willen hierbij een onvergetelijk feest organiseren. Dan is Focus Events jullie ideale partner. Wij hebben 3 dj's in huis met meer dan 20 jaar ervaring en met elk hun eigen kenmerk. Wenst u een klassiek trouwfeest of eerder een moderne trouwfuif? Wij zorgen voor de juiste muziek voor een onvergetelijk feest! 

 

Bij een geslaagd huwelijksfeest hoort natuurlijk ook een Licht- en Geluidsinstallatie. Focus Events heeft een uitgebreid gamma aan licht en geluid. Dit kan gaan van een eenvoudige opstelling tot een ware fuif- of festival-set. 

U bent van plan om een bedrijfsfeest te organiseren voor u werknemers. Een dansfeest met dj of eerder een spectaculaire opstelling waarbij uw filiaal wordt uitgelicht. Focus Events zorgt voor een opstelling op maat waarbij rekening wordt gehouden met de mogelijkheden op locatie en uw wensen.

Ook bij een bedrijfsfeest hoort een Dj die de sfeer erin brengt. Onze Dj's brengen de juiste muziekmix op uw bedrijfsfeest zodat uw werknemers een onvergetelijke tijd beleven en dichterbij elkaar komen. Er zal nog lang nagepraat worden over deze onvergetelijke ervaring.

Jullie organisatie staat op het punt een evenement te organiseren. Een fuif in een parochiezaal, een megafuif in een sporthal of eerder een festival...

Hierbij hoort een spectaculaire lichtshow en een geluidssysteem dat voldoende vermogen heeft en kraakhelder klinkt.

 

Neem zeker contact met ons op. Samen met jullie organisatie bespreken we de mogelijkheden waarbij we uiteraard ook rekening houden met jullie voorziene budget.